آموزش چاپ پیکسل
در ابتدای آموزش چاپ پیکسل باید به این نکته دقت داشته باشید که این فرایند نیازمند هیچ گونه تخصص و تجربه خاصی نبوده و هر کسی قادر به انجام آن چه در منزل و چه در کارگاه خواهد بود. برای چاپ پیکسل اما تجهیزات و ابزار خاصی نیاز میباشند که به معرفی آن میپردازیم:
-
پیکسل خام: در واقع پیکسلی است که هیچ گونه طرحی بر روی خود نداشته، و از دو قسمت اصلی “رویه” و “زیره” جدا از هم تشکیل شده است.
-
کاغذ گلاسه و پرینتر: شما باید طرح های خودتان را توسط پرینتر (رنگی یا سیاه و سفید) بر روی کاغذ گلاسه چاپ کنید. برای تولید پیکسل از این نوع کاغذ استفاده میشود
-
کاتر پیکسل : از کاتر پیکسل برای برش طرح های چاپ شده روی کاغذ گلاسه استفاده میشود
-
دستگاه پیکسل زن به علاوه قالب: به دستگاهی که اجزای محتلف پیکسل را بر روی سوار کرده و پرس میکند، دستگاه پیکسل زن گفته میشود. در واقع محور اصلی آموزش چاپ پیکسل این دستگاه میباشد. و قالب دستگاه پیکسل زن در واقع محل قرارگیری اجزای پیکسل میباشد.
در قدم بعدی شما باید به وسیله ی کاتر پیکسل، کاغذ بدست آمده شامل طرح های خودتون رو برش داده که دقیقا مطابق و اندازه ی پیکسل انتخابی شما باشد. در این مرحله کاغذ را زیر تیغه قرار داده به طوری که هیچ حاشیه و بیرون زدگی ایجاد نشود . سپس با فشار دادن اهرم، کاغذ را برش داده و طرح خود را خارج کنید.
در مرحله بعدی آموزش چاپ پیکسل به سراغ دستگاه پیکسل زن میرویم. همینطور که در تصویر مشاهده میکنید دستگاه پیکسل زن از دو قسمت A و B تشکیل شده است. قسمت A در واقع جایگاه به ترتیب رویه پیکسل خام، کاغذ طرح و سلفون میباشد ( همانند تصویر) و قسمت B جایگاه زیره پیکسل میباشد.
در نتیجه شما اول باید اجزای قسمت A را گذاشته و زیر اهرم قرار دهید با فشار دادن اهرم، رویه پیکسل ، کاغذ طرح و سلفون روی هم پرس شده و به قسمت بالایی قالب که چسبیده به اهرم هست انتقال پیدا میکند.
در قسمت اخر شما باید “زیره” را به پشت ( سوزن به سمت داخل قالب باشد) بر روی قالب و قسمت B دستگاه قرار دهید. دقت داشته باشید که قالب در قسمت B حاوی یک واشر میباشد که نقش بسیار مهمی دارد. واشر پیکسل برای دو نوع پیکسل استفاده میشود: 1- پیکسل سوزنی پشت فلزی 2- پیکسل مگنتی. اما بقیه ی پیکسل ها نیاز به واشر نداشته و بدون واشر باید تولید شوند.
حالا قسمت B حاوی زیره را زیر اهرم قرار داده و فشار دهید. این کار باعث میشود که محتویات قسمت A که درقطعه بالایی قالب و زیر اهرم قرار دارد برروی “زیره” پیکسل پرس شده و یک پیکسل کامل را تشکیل دهد. حالا میتوانید قسمت B را کنار بزنید و پیکسل را از داخل آن دربیاورید. پیکسل شما آماده است!!


